ARTIKEL

MINECRAFT – NYBÖRJARENS HANDBOK

November 2013

Hej!

Jag heter Teo, är 10 år, och jag har spelat Minecraft i ca. 2 år. Minecraft är ett spel för dom som gillar äventyr. Du kan själv bygga ditt äventyr.

Jag har kollat in den nya boken ”Minecraft – Nybörjarhandboken”. Boken var bra för att dom beskrev mycket om vad man skulle börja med. Boken beskriver hur man gör och hur det funkar med monster och djur.

Du får också tips under bokens gång från Notch, alltså grundaren av Minecraft. Det var några som också beskrev sin första Minecraft dag och hur de skulle börja den och sluta deras första dag i Minecraft. Fina bilder och bra grafik i boken.

Jag kunde redan allt i boken, men jag hade gärna haft den när jag började spela för då hade jag kunnat mer i början.

Jag rekommenderar helt klart denna boken för nybörjare!

TEO 😀

 

Teos mamma säger:
“Den här boken hade jag gärna läst när Teo började spela. Jag var först skeptisk till Minecraft, tills jag förstod att grunden är ett kreativt byggspel – som LEGO på dator. I spelet kan man bygga i ”fredligt läge” som är utan monster och passar de yngre barnen.
Ja, denna bok kan jag rekommendera varmt för föräldrar, för här får du en bra inblick i spelet/byggandet.  Jag kommer att läsa boken nu för att lättare förstå vad barnen pratar om så jag kan hänga med.”

Minecraft Nybörjarens Handbok ges ut av EGMONT Kids Media. Pris ca. 100 kr.