Spöket på Cantershus på Moomsteatern

Söndagsteater på Lindängen

SÖNDAGSTEATER PÅ LINDÄNGEN - FRI ENTRÉ

Teater 23 är tillbaka med femte säsongen av arrangemanget Söndagsteater på Lindängen. Som vanligt bjuder vi på en repertoar av gratis föreställningar för barn och familjer.

SPELPLAN:
31 OKT: SALONG KOINOOR (9-11 ÅR)
7 NOV: MAGIKERN MALIN NILSSON (FRÅN 6 ÅR)
14 NOV: DEN MODIGE LILLE SKRÄDDAREN (3-6 ÅR)
21 NOV: DEN STORA KONSPIRATIONEN (8-11 ÅR)
28 NOV: SALONG KOINOOR (9-11 ÅR)
TID:
Samtliga föreställningar spelas kl. 14:00.
PLATS:
14 november spelar vi på Mötesplats ReTuren, Lindängenplan 2 i Malmö, övriga söndagar på Motettens Folkets Hus, Munkhättegatan 202 i Malmö.

FRI ENTRÉ!
Det är gratis men alla måste ha biljett. Dessa hämtas ut på Lindängenbiblioteket, Munkhättegatan 170 i Malmö.
Teater 23:s föreställningar är syntolkade. För syntolknings-biljetter och mer info kontakta syntolkning@teater23.se.
Vid alla tillfällen bjuder vi på fika. Vid föreställningarna på Motetten hålls även ett kortare samtal med de medverkande!
MER INFO:
www.teater23.se eller ring 040 – 30 32 23

OM FÖRESTÄLLNINGARNA:
SALONG KOINOOR MED TEATER 23 (9-11 år)
På Salong Koinoor är det aldrig en lugn stund. Papiljotter ska rullas, toppar ska trimmas och askfat ska tömmas. Ann Katrin spenderar varenda eftermiddag på mammas salong med att sopa upp hårrester och servera kaffe. Hon drar sig för att gå hem. Där är det så tyst och tomt. För att fly ensamheten fantiserar hon om livet utanför hemmets fyra väggar.
Salong Koinoor är en discoglittrande och humoristisk föreställning om hur det är att hitta sin plats i livet i en ålder då relationer blir allt krångligare. Om känslan när bästa kompisen hellre vill hänga med en annan tjej i klassen, vad som händer när man drar en förhastad lögn om en storebror som är fotbollsstjärna, och hur man med en mums-mums kan tysta klassens mobbare.

MAGIKERN MALIN NILSSON (6-106 år)
Magiker Malin Nilsson älskar när verkligheten inte ser ut som på riktigt, utan som en illusion. I en illusion kan man göra vad som helst: Trolla bort saker som dyker upp igen på oväntade ställen och få publiken att tappa hakan! Förresten, vad gömmer sig i den där hatten egentligen?
Malin har arbetat internationellt sedan 2006 och bland annat gjort entré på Kristallpalatset i Leipzig 197 gånger. Hon har erhållit TRUXA priset, kommit trea i världsmästerskapen i Street Magic och är den enda kvinnan i historien att vinna mästartiteln vid de Svenska Mästerskapen i Magi.

DEN MODIGE LILLE SKÄDDAREN MED BANDITSAGOR (3-6 år)
Med sin bästa vän i bröstfickan gör skräddaren allt han kan
för att rädda sina barn som sitter fångna hos Clownkungen.
En centraleuropeisk folksaga gestaltad på ett helt nytt sätt med Clownteknik och i Commedia dell ́arte- stil. Föreställningen hade premiär på Malmöfestivalen redan 2012 och har sedan dess mött publik i allt från en bokbuss till merparten av Skånes bibliotek.

DEN STORA KONSPIRATIONEN MED TEATER 23 (8-11 år)
Möt kollegorna doktor Bloom och doktor Andersson! Två zoologer som kan det mesta om naturen, i synnerhet om daggmaskarnas spännande liv.
De båda doktorerna har nu bjudit in till en hejdlös och intensivt underhållande föreläsning, som kommer att revolutionera hur vi ser på djuren som lever bland oss. Det finns nämligen en hemlighet som djuren inte vill att vi människor ska veta om. Alla bevis pekar på detta, om man bara vet hur man ska tolka tecknen!