Barncancerfonden

Melodinosauriefestival på Kulturen

Nya dinosaurielåtar ställs mot gamla hits i Pappa Kapsyls fartfyllda melodifestival.

Här blandas musik, humor och interaktivitet i en härlig show där publiken röstar fram vinnarlåten. Men allt går inte enligt planerna. Var beredd på köttchock, vegankupp och röstfusk!

Melodinosauriefestivalen är en melodifestival med låtar om dinosaurier. Föreställningen är interaktiv och det är publiken som avgör vinnarlåten. Melodinosauriefestivalen finns också som barnprogram på Youtube.

Pappa Kapsyl gör musik, videor och föreställningar om dinosaurier för barn. Med hundratals konserter årligen har Pappa Kapsyl etablerat sig som en av Sveriges mest efterfrågade barnartister. På Pappa Kapsyls populära Youtube-kanal finns musik, musikvideor, barnprogram och annat kul. 2018 släpptes nya barnskivan “Dinosaurierna Vaknar” och nya föreställningen Melodinosauriefestivalen hade premiär.

I Auditoriet. Begränsat antal platser, max 100 personer. Entré till museet ingår i priset. Passar för barn i åldern 4-8 år. Biljettsläpp 20 oktober.

Biljettpriser: Vuxna, studenter, pensionärer 150 kr, Kulturens medlemmar 130 kr, besökare 0–18 år 95 kr. Begränsat antal platser. Entré till museet ingår i biljetten.

Förköp av biljetter via webben kan göras fram till en timme före programstart. Om programmet inte är fullbokat kan biljetter därefter köpas i entrén på Kulturen i Lund.