Barncancerfonden

BESÖKSINFO

0733-726277

www.junis.se/skane
Kul dagläger med Junis

Häng med på en kul lovdag med Junis!
Välkommen på dagläger den 2 november kl. 10:00-14:00.
Vi ses i Beijers park, vid lekplatsen.
Vi bjuder på pizza och fika! Anmälan finns på www.junis.se/skane

Frågor? Anders Paulsen 0733-726277, anders.paulsen@junis.se


Junis är barnens organisation där alla upp till 15 år får vara med. I Junis ska alla känna sig välkomna, bli sedda och få vara med och bestämma. Junis har ungefär 180 föreningar runt om i hela landet som gör allt möjligt roligt. Som medlem i en Junis-förening kan du också åka på aktiviteter som ditt distrikt arrangerar, till exempel utflykter och läger.

Junis föreningar bestämmer själva vilken verksamhet de vill ha. En del ser på film, leker lekar eller pysslar. Andra spelar teater, dansar, programmerar egna spel eller håller på med någon sport. Eller något helt annat.
Junis-träffarna leds av ideella ledare. Alla ledare har gått en ledarutbildning och erbjuds regelbundet annan utbildning för att utveckla sig inom sitt ledarskap. Allt för att vara den trygga ledare verksamheten kräver.
Junis har öppet när andra har stängt. När skolan och andra fritidsaktiviteter håller stängt har Junis öppet. Varje sommar får tusentals barn åka på våra sommarläger och på jullovet arrangerar vi pysselkvällar, julfiranden och mycket annat.