Barncancerfonden

BESÖKSINFO

När? Sagovärlden: Mån-sön 10-17, Butiken: Mån-fre 10-20, lör-sön 10-18

Var? Mobilia, Per Albin Hanssons väg 36D, Malmö

info@funnysaventyr.se

www.funnysaventyr.se
Funnys äventyr - en värld av sagor

Funnys magiska sommarlov!
Äntligen är sommarlovet här! Välkommen till en sommar full av lek, skratt och spännande äventyr! Kliv rakt in i ett sagolandskap där sagorna kommer till liv tack vare den magiska fantasin!
Här kliver du rakt i sagornas och böckernas förtrollande och roliga värld. Hälsa på hemma hos Alfons Åberg. Hoppa i höet hos Pettson och Findus. Åk den supersnabba rutschbanan i Mumindalen!
I vikingabyn bor Halvdan och Meia! Lassemajas detektivbyrå är också på besök. Och sist men inte minst – vår huvudperson Funny. En helt vanlig tjej, med magiska fingrar!

I vår teaterlada spelar vi upp spännande pjäser och svängiga dansstunder. Och i Funnys trädgårdscafé finns det alltid mumsiga maträtter och hembakat fika.
Vet du vad? Vi har en sagokarusell också! Ta plats i bänkraden ocht ta på dig hörlurarna. Snart börjar en sagostund du sent kommer glömma!

Vår värld av sagor har öppet varje dag mellan 10.00 och 17.00. För att vi inte ska bli för många i huset samtidigt behöver du köpa en inträdesbiljett som är kopplad till en inträdestid. Du bestämmer själv när det är dags att gå hem.

Välkommen till vår värld av sagor!