Barncancerfonden

BESÖKSINFO

046-3595040

www.lundalek.se/LundaJakten.php
Lundajakten - utmaningar i ryggsäck

Lundajakten är en stadsvandring där du får lösa utmaningar längs vägen; hyr en ryggsäck med låsta fack, lås upp kodlåsen och få nya ledtrådar efter hand som du löser olika klurigheter – finn-fem-fel, gåtor, mattetal, kompassriktningar och korsord. Aktiviteten är ett nytt och roligt sätt att se och uppleva Lund och passar vuxna och tonåringar.

Lundajakten är gjord för att passa både lundabor och tillfälliga besökare i staden, vi vågar nästa lova att det finns nytt att upptäcka oavsett om du är i Lund för första gången eller har levt i staden hela ditt liv.

En ryggsäck är lagom för ett sällskap på 2-4 personer och kostar 100 kr/person. Gratis för barn under 12 år. Passar framför allt för vuxna och tonåringar men även barn från ca 10 år kan vara med och hjälpa till!

Aktiviteten är på svenska och engelska, den är helt analog och bygger således inte på någon app eller annan digital utrustning.

Lundajakten bokas, hämtas och lämnas hos Lund Tourist Center och aktiviteten tar ca tre timmar. Lund Tourist Center har öppet måndag-fredag 10-18, lördag-söndag 11-15 (sommartider).

Bokningsförfrågan: maila till visit@lund.se eller ring 046-359 50 40.