Trubbel biopremiär 18 sept

BESÖKSINFO

Inträde till museet, annars fri entré till området och kaféet.

Se öppettider och program på hemsidan.

Var? Torupsvägen 606-59, Bara

Tel. 040-44 70 90

www.statarmuseet.com
Sportlov på Statarmuseet i Torup

Dags igen för Sportlov! Statarmuseet erbjuder som alltid ett omväxlande program för hela familjen. Barn i sällskap med vuxen. Barn upp till 15 år fri entré. Vuxna 40:-.

När? 18-21/2

Handen minns! Statarmuseets taktila miljö i kombination med verksamheten bidrar till att skapa emotionella minnen, förståelse, känslan av att ”jag kan” och dessutom smakar det gott…under lovet erbjuds barnen att baka eget bröd i den stora vedeldade ugnen till självkostnadspris mellan kl 11.30-14.
Kl 11 och 13 görs historiska skutt i Djurparken och kl 12 är det sagostund med högläsning. Däremellan finns en klurighetsrunda att ta sig an runt om på museet.
I vårt Kafé med högsta KRAV-certifieringen finns matiga och goda alternativ. Hemlagat och hembakat!


Restaurerade miljöer/museum. Här kan ni se hur människor bodde och arbetade förr. Höns, tuppar, gris & kaniner att besöka. Butik och kafé med hembakat.
I Statarmuseets café kan du koppla av med nybryggt kaffe, te, vår egen mjölkchoklad med vispgrädde, saft, lemonad eller äppelmust. Till detta smörgås eller varm toast eller fikabröd. Allt hembakat och hemlagat. Närproducerat och ekologiskt så långt det går. Helgpremiär 22.2 & 23.2 kl 11-16.