Trubbel biopremiär 18 sept

BESÖKSINFO

Biljett bokas på www.kulturcentralen.nu
Barn : 90 kr
Vuxen: 90 kr

040-30 32 23

www.teater23.se
Den stora konspirationen, Teater 23

Den Stora Konspirationen
Möt kollegorna doktor Bloom och doktor Andersson! Två zoologer som kan det mesta om naturen, i synnerhet om daggmaskarnas spännande liv.

Var? Teater 23, Djäknegatan 7, Malmö
När? 23/2 kl 15

De båda doktorerna har nu bjudit in till en hejdlös och intensivt underhållande föreläsning, som kommer att revolutionera hur vi ser på djuren som lever bland oss. Det finns nämligen en hemlighet som inte djuren vill att vi människor ska veta om. Alla bevis pekar på detta, om man bara vet hur man ska tolka tecknen!

Den Stora Konspirationen är ett fantasifullt och absurt stycke föreläsningsteater om vilda konspirationsteorier, hemlighetsfulla sammansvärjningar och om att bygga upp sin egen alternativa bild av verkligheten. Med halsbrytande fart, humor och lekfullhet tar våra zoologer med sig publiken på en resa ner i kaninhålet (och tillbaka upp igen).

Manuset till Den Stora Konspirationen är skrivet för Teater 23 av dramatikern Gustav Tegby, senast aktuell på Teater 23 med dramatiseringen av den kritikerrosade föreställningen Fulet.

För regin står Jörgen Thorsson, regissör och skådespelare som nu återvänder till Teater 23 efter 2009 års Flodhästar och andra hästar. Jörgen har även komponerat den nyskrivna musiken till föreställningen.

För åldrarna 8-11 år.
Föreställningen erbjuder syntolkning.
Bokning via Kulturcentralen.