DjurAgenterna

Barnlördag Malmö Live // Klangernas land

Barnlördag // En resa till klangernas land med Elias Faingersch
Riktar sig till barn från 4 år och uppåt.

Vad är musik? Var hittar vi den? Var kommer den ifrån? Vad är skillnaden mellan musik och ljud? Välkommen till en interaktiv föreställning med Teater KEF där barn och vuxna får följa med på något av ett magiskt äventyr. En kul och häftig resa till klangernas land där vi får ompröva vad ordet musik betyder och upptäcka att begreppet innefattar mycket mer än vad vi trodde…

”En resa till klangernas land” görs med hjälp av ett magiskt fantasitåg som kan resa under vatten, i luften, i rymden och även i tiden.

Använd din fantasi – hur låter havsvågorna, vinden och småfåglarna i skogen, havets botten, rymden eller klanger av mörker? Allt börjar och allt slutar med ljud och om man lyssnar noga, kan man höra musiken överallt.

”Resan” leds av Elias Faingersh och en animerad flicka som via filmduken illustrerar miljöerna vi besöker. Alla ljudeffekter, läten och musik skapas av Elias Faingersh med hjälp av trombon och liveelektronik kombinerat med vissling, handklapp, röst och andra klanger som görs med röst och kropp.

När? lör 25/4 kl 13 och kl 14

SCEN: Kanalscenen, SPELTID: 45 min, ARRANGÖR: Malmö Live Konserthus

Evenemanget ingår i Malmö Lives Barnlördagar och är gratis men har begränsat antal platser (250 platser). Först till kvarn principen gäller!