Barncancerfonden

BESÖKSINFO

När?
Mån – Tors 12 – 21
Fre 12 – 22
Lör 10 -22
Sön 10 – 21

Var? Entré köpcenter, Fredsgatan 14, Malmö

https://exitvr.se/
Exit VR Escape Rooms

VIRTUELLT BLIR VERKLIGHET
Åldersgräns 12 år.
Är du redo för en extraordinär upplevelse? På Exit VR får du uppleva Sveriges första Virtual Reality Escape Rooms. I våra fantastiska 3D-världar utmanas du och ditt lag av svindlande miljöer och skrämmande äventyr. Genom att samarbeta med ditt team via VR kommer ni tillsammans att få uppleva framtidens digitala underhållning och vara med om en spelupplevelse utöver allt annat.

Oavsett om du är ute efter en rolig utekväll med dina vänner, har något speciellt att fira eller letar efter ett annorlunda företagsevent kommer VR Escape Rooms erbjuda er en upplevelse från en annan värld.

Du kan välja mellan flera olika nervkittlande spel. Ni spelar som ett team och varje deltagare har ett eget VR headset där ni kan se, interagera och kommunicera mellan laget. Ni kan röra er fritt och via två handkontroller kan ni flytta objekt både i den riktiga och i den virtuella världen. Även om ni som lagspelare interagerar i den virtuella världen kan ni guida och uppmuntra varandra som ni skulle ha gjort i verkliga livet.

4 VR Escape Room-spel - Lag om 2-4 spelare, beroende på val av spel - Rekommenderad åldersgräns: 12 år - Rör er fritt