Barncancerfonden

BESÖKSINFO

Obegränsad lektid

Mån-tors: från 2 år 125 kr
Fre-sön: från 2 år 140 kr

Barn 1-2 år 70 kr, Vuxna o barn under 1 år gratis

När?
Mån – Tors 10 – 20
Fre – Lör 10 - 21
Sön 10 – 20

Var? Entré köpcenter, Fredsgatan 14, Malmö

https://minicity.se/
Mini City Barnrollspel

Välkommen till Mini City, Sveriges första miniatyrstad inomhus. Tillsammans med personal i rätt karaktär får barnen prova rollspel där lek blandas med lärande och underhållning. Barn lär känna den vuxna världen på ett lekfullt sätt genom att utöva en variation av yrken.

Bli en brandman och släck en eld eller ta hand om påstigningen av ett flygplan i en flygplatsmiljö. Runt hörnet kan du sedan besöka en polisstation eller bli en läkare på sjukhuset. Mer spänning hittas i bilverkstaden, bensinstationen och på byggnadsplatsen. Missa såklart inte heller det kemiska laboratoriet, hårsalongen, bageriet, blomsterbutiken eller konst & pyssel-delen.

På körskolan lär sig barnen grunderna i trafiken och styr sedan deras ”egna bilar” runt Mini City. Klarar du dessutom uppkörningen får du med dig ett eget Mini City förarcertifikat hem!

Under ett besök på Mini City kan barnen ta del av spännande och utbildande aktiviteter och kan även delta i danslektioner på teatern. Mini City är dessutom en unik plats där skolor välkomnas för att låta eleverna ta del av en rolig och lärande upplevelse.

Lek under obegränsad tid och njut av god mat på gatukaféet på marknaden. Mini City är en unik möjlighet för skolor att erbjuda sina elever en rolig lärandeupplevelse. Mini City ligger centralt i Malmö på andra våningen i köpcentret Entré, med 2 timmar gratis parkering i garaget under.

Levande Mini City - Obegränsad lektid - Roliga Workshops + teater - Mat för take-away i kaféet - Barnkalas med 2 roliga kalasrum