BESÖKSINFO

Var? Malmö Live Konserthus, Dag Hammarskjölds torg 4, Malmö

040 34 35 00

https://malmolive.se/program/barnlordag-barnfesten-16-mars-2019
BARNFEST PÅ MALMÖ LIVE

Barnfesten är tillbaka på Malmö Live, denna gång i Kuben.

Barnfesten är en klubb där 2-8-åringar och föräldrar kan lyssna på kvalitativ musik, dansa och fika tillsammans. En klubb utan Hits for Kidz och schlager, en klubb där dansmusik från hela världen och artister som Michael Jackson, Lilla Namo, Timbuktu, Jojje Wadenius och Angelique Kidjo har en given plats. Barnfesten har funnits i åtta år och huserat på Inkonst, Malmö Live Konserthus och Far i Hatten i Malmö, samt på Mejeriet i Lund. Barnfesten har också gjort nedslag i olika städer i Sverige samt gästat Malmöfestivalen åtskilliga gånger – och varit en stor succé överallt.

Klubbarrangörer är småbarnsföräldrarna Johanna Olofsson och Thomas Romlöv. I Barnfestens koncept ingår Linda Ceccon, som nyligen kom tvåa i VM i ballongkonst, samt olika skickliga ansiktsmålare. KubKub, några av landets främsta VJ:s, bygger visuella utrymmen som förhöjer barnens klubbupplevelse med Danceoke och fantasieggande projiceringar på storduk.

Kakor, bullar, frukt, juice och kaffe finns givetvis på plats. Dessutom både en pysselhörna och en läshörna för trötta fötter och öron.

När? LÖR 16 MAR 2019, kl 13-15
FRI ENTRÉ
SCEN: Kuben

REKOMMENDERAD ÅLDER: 2 - 10 år