BESÖKSINFO

När? 26/5

http://www.barnenshinderbana.se/
Barnens Hinderbana med Gladiatorerna från TV

Barnens Hinderbana är en ca 1,5 km lång hinderbana för alla barn 6 till 14 år (alla födda 2005 tom 2013) där de får ta sig förbi ca 15 roliga hinder och utmana oss kända TV-profiler i Gatloppet på slutet.

Söndag 26/5 kommer vi till Limhamnsfältet!

Sedan 2016 har vi genomfört över 40 lopp i 35 olika städer i Sverige. Mer är 40 000 barn har sprungit banan och utmanat oss hittills. Nu är vi laddade för en ny turné och hoppas era barn kommer och utmanar oss i sommar!

Vi har flera nya hinder inför 2019 och banan kommer att vara bättre och roligare än någonsin, sista hindret är självklart Gatloppet där vi står och väntar.

När barnen kommer i mål får de ett diplom med alla våra autografer. Innan och efter varje åldersklass springer, så vill vi träffa barnen, ta kort och skriva autografer. Vi är där för deras skull och kommer hänga med barnen så mycket som möjligt under dagen så att alla får chans att träffa oss. Som förälder får du stolt titta på och heja på när ditt barn klarar utmaningen och tar sig förbi oss på sista hindret. Vi kommer även att ha fotografer som fotar alla barn runtom i banan och framförallt när de springer i Gatloppet, dessa foton kommer sen att göras tillgängliga för alla deltagare.

2019 års insamling går till Barndiabetesfonden.

PRIS per barn: 340 kr – begränsat antal platser

I priset ingår en startplats, diplom, idolkort med autografer från våra gladiatorer och en upplevelse för livet.

All publik, vänner och släkt är välkommen att heja och titta gratis.