Barnens Hinderbana med Gladiatorerna från TV

Barnens Hinderbana är en ca 1,5 km lång hinderbana för alla barn 6 till 14 år (alla födda 2005 tom 2013) där de får ta sig förbi ca 15 roliga hinder och utmana oss kända TV-profiler i Gatloppet på slutet.

Sedan 2016 har vi genomfört över 40 lopp i 35 olika städer i Sverige. Mer är 40 000 barn har sprungit banan och utmanat oss hittills. Nu är vi laddade för en ny turné och hoppas era barn kommer och utmanar oss i sommar!

Vi har flera nya hinder inför 2019 och banan kommer att vara bättre och roligare än någonsin, sista hindret är självklart Gatloppet där vi står och väntar.

När barnen kommer i mål får de ett diplom med alla våra autografer. Innan och efter varje åldersklass springer, så vill vi träffa barnen, ta kort och skriva autografer. Vi är där för deras skull och kommer hänga med barnen så mycket som möjligt under dagen så att alla får chans att träffa oss. Som förälder får du stolt titta på och heja på när ditt barn klarar utmaningen och tar sig förbi oss på sista hindret. Vi kommer även att ha fotografer som fotar alla barn runtom i banan och framförallt när de springer i Gatloppet, dessa foton kommer sen att göras tillgängliga för alla deltagare.

2019 års insamling går till Barndiabetesfonden.
Sverige har världens näst högsta frekvens av diabetes hos barn, insjuknandet i typ 1 diabetes har stigit till över 900 barn om året i Sverige. Barn och ungdomar med diabetes måste ta flera dagliga insulininjektioner, äta regelbundet med reglering av mängd och innehåll, utföra fysisk aktivitet helst dagligen. Trots intensiv behandling drabbas barnen inte sällan av allvarliga akuta komplikationer - insulinchock respektive diabeteskoma - som kan vara livshotande. Barndiabetesfonden stödjer forskning vars syfte är att förebygga, bota eller lindra diabetes hos barn och ungdomar. Varje gåva är viktig och skänker hopp om nya framsteg och genombrott.

PRIS per barn:
Just nu 295 kr (ord 340 kr) – begränsat antal platser

I priset ingår en startplats, diplom, idolkort med autografer från våra gladiatorer och en upplevelse för livet.

All publik, vänner och släkt är välkommen att heja och titta gratis.