BESÖKSINFO
Var? Palladium, Södergatan 15, Malmö

https://www.palladium.nu/event/janni-hittar-hem/
Janni hittar hem på Palladium

JANNI HITTAR HEM

Lör 2 Mar, 14:00

Vuxen: 80 kr
Barn: 80 kr
MusikArr. Musik i Syd

Följ med den hemlösa hunden Janni som söker sig en familj. På vägen möter vi tokroliga karaktärer som formas av bubblande musik, teater, illustrationer, rörelser och historier. I nyskrivna låtar mixas folktoner, visa och världsmusik med en smula ”pruttprogg”.

Glada Hunds saga handlar om identitet och utanförskap, hunger och hemlöshet. Tillsammans förvandlar vi den till en värld där vänskap betyder allt och de enklaste tingen för den lilla som behöver hjälp kan göra stora underverk.

Glada Hund är Ida Gustafsson, sång, gitarr, illustrationer, manus, låtskrivare, Emma Swensson, oboe, Anne Marte Eggen, bas.

Ida inspirerades av Anne Marte och Emmas vackra toner som förde tankarna till sagans värld och strax därefter hade hon skrivit en saga med sånger och Glada Hund fick ett band. Deras fleråriga erfarenheter av att ha spelat folk- och världsmusik i olika former har nu strålat samman för att undersöka det musikaliska och scenkonstnärliga berättandet från ett annat perspektiv.

Det är färger och mönster som andas 70-tal. Sånger och sagor om minoriteter och utsatthet varvat med interagerande sånger om och med knasiga karaktärer.

Regi och bearbetning av manus: Eva Ekengren
Från 3 år.