Barncancerfonden

BESÖKSINFO

Var? Folkets Park Malmö

www.malmofolketspark.se
Isbanan i Folkets Park

Det är äntligen den tiden på året då vi drar på oss de varma ullstrumporna, dricker varm choklad och rullar oss i snö(slask). På den stora isbanan i Folkets Park är det riktig vinter varje dag, från december till mars!

Den populära isbanan är öppen alla dagar kl. 10-21 från den 30 november till den 8 mars. Det spelas stämningsfull musik som du kan åka ikapp till och när mörkret faller så lyses isbanan upp med läcker (och mysig) belysning.

Precis som tidigare år kommer vi att ha aktiviteter på isbanan. På onsdagar kommer det att spelas hockey på isbanan kl 19-21 (för alla som fyllt 16 år). Då är isbanan stängd kl 18-19 för skrapning av isen.
På lördagar (OBS! ÄNDRAT från söndagar) är det skridskoskola med Friluftsfrämjandet kl 10-12 där stora som små kan finslipa på sin skridskoteknik.

Vid dåligt väder kan isbanan behövas stängas. Håll utkik på vår Facebook, där informerar vi om isbanan är stängd.

Skridskoutlåningen:
I skridskoboden finns skridskor och hjälm att låna gratis! Minsta storlek på skridskorna är 25 och den största är 46.

Skridskoutlåningens öppettider:
Vardagar: kl 15-18
Helger: kl 10-16
Skridskoutlåningen är stängd 24-26 och 31 december samt 1 och 5-6 januari 2020.
Observera att sista utlåningen av skridskor är en halvtimme innan stängning, detta för att personal ska ha möjlighet att samla in alla skridskor.

Skridskoskola med Friluftsfrämjandet tom 7/3:
Varje lördag kl 10-12 har Friluftsfrämjandet skridskoskola. Tillsammans övar vi på att åka framåt, bakåt, svänga och bromsa genom olika lekar och övningar. Aktiviteten är för både barn och vuxna som vill vara med och lära sig åka skridskor under lekfulla former. Alla är välkomna att delta!