Barncancerfonden

SÖK AKTIVITETER

Avancerad sökning

Världens bibliotek - böcker på olika språk

VÄRLDENS BIBLIOTEK - DIGITALA BÖCKER PÅ DITT SPRÅK En gratistjänst som drivs av Biblioteken i Malmö. Här finns böcker att lyssna på och läsa på många olika språk och nya tillkommer löpande.

Låna och läs böcker online

Bibblix är en kostnadsfri app för barn 6-12 år. I Bibblix finns över 2000 böcker på svenska att läsa direkt i sin surfplatta eller smartphone.

Barnens verkstad online

FILMAT HEMMAPYSSEL - BARNENS VERKSTAD Här finns massor med kul hemmapyssel med Lisa och Karin på Barnens verkstad. Bra steg för steg instruktioner som passar barn som är sugna på pyssel.

Tips å Trix med Kulturskolan Malmö

Josefin, Joakim och Elise från Malmö Kulturskola har under vinterlovet lagt upp lekfulla uppdrag som ni enkelt kan göra med det ni har hemma. Tillsammans skapar vi saker mellan himmel och jord - från musik till bild och form.

Låna film online

Kolla in Cineasterna, bibliotekens digitala filmkanal. Här strömmar sevärd film från hela världen. För landets bibliotek och deras låntagare. Allt du behöver är ditt lånekort!

Online Dance Workshops

Häng med på Kul i Malmös Online Dance Workshops på YouTube - typ hur många olika dansstilar och nivårer som helst! Kom igen och dansa tillsammans hela familjen!!!