SÖK AKTIVITETER

Avancerad sökning

Kul i Malmö – massor med gratis skoj under lovet!

På kulimalmo.se hittar du massor av roliga aktiviteter för barn. Allt är gratis och på lovet finns det extra mycket kul att välja mellan, kika in och kolla vad du helst vill prova!

Kul i Malmö

Dans Sagopyssel Nybörjarskate Schack Prova på Simhopp Trädgårdskul Matlagning Bakning Robotprogrammering Nattfotboll Uppfinnare för en dag Målarverkstad Syverkstad Yoga Teater Simning Parkour Prova på Ridning och massor mer. Läs mer...

Madame Marzipan – roliga kurser

Gå en rolig marsipankurs, både för barn och vuxna!

Kemishow på Vattenhallen

Lördagen den 24 augusti kan du se en spektakulär Kemishow med fyra olika teman: gaser, färger, ljus och bränder och explosioner.

Atomshow

Lördagen den 31 augusti kan du se Atomresan - med glödheta och superkalla experiment reser vi från stenåldern till modern tid med hjälp av människans nyfikenhet och finurlighet.

Hjärnshow

Lördagen den 7 september kan du se en Hjärnshow som testar knep för att träna hjärnan och talar om vad som händer när man lär sig något nytt, läser sina läxor och hur hundar och delfiner kan tränas.

Familjeverkstad: Grafik à la Katja 14/9

Familjeverkstad: Grafik à la Katja Vi inleder med en snabb titt i utställningen om modeikonen Katja of Sweden. Efter det skapar vi kollage i 60- och 70-tals stil. Från 6 år. När? 14/9

Robotshow på Vattenhallen

Lördagen den 14 september - Robotshowen har vi kul med programmering! Vi lär oss att programmera och styra en robot och vi söker svar på vad robotar är duktiga på och hur en robot kan uppfatta sin omgivning.

Vattenhallen fyller 10 år!

Vi firar att Vattenhallen Science Center har funnits i 10 år med festligheter för allmänheten den 21 september 2019.

Science Café

Välkommen till Science Café i Vattenhallen som en del av ForskarFredag 2019. När? 28/9

Cool Minds - Lek- o. Kunskapslabb

Cool Minds är ett lek- och vetenskapslabb i Malmö. Här hålls olika kurser men man kan också komma på drop-in. Läs mer!

Vattenhallen Science Center

Vattenhallen är fylld med upplevelser och experiment samt shower. Kom till Vattenhallen och se och lär en massa coola grejor! Experiment, shower och utmaningar. I planetariet kan man titta på stjärnorna. Läs mer...