BESÖKSINFO

Var? Malmö Live Konserthus, Dag Hammarskjölds torg 4, Malmö

040 34 35 00

https://malmolive.se/program/barnlordag-allt-i-loopar-med-dan-svensson
BARNLÖRDAGAR PÅ MALMÖ LIVE 10/11

Barnlördag // Allt i loopar med Dan Svensson

Nu gör Barnlördag comeback på Malmö Live! Tre helger under hösten 2018 öppnar vi upp för intressanta och roliga aktiviteter för barn upp till 7 år. Vid detta tillfälle bjuds det på oändliga möjligheter med sång i loop.

Vad kan man göra med en loop-pedal, en mikrofon och barnens egna röster? Precis allt, menar sångaren och multiinstrumentalisten Dan Svensson. Här får publiken möta honom solo och från början till slut vara med att forma en improvisationsföreställnings oförutsägbara utveckling. Det blir en lek med ord, rytmer, toner och loopar med kraft att skingra blyghet, väcka nyfikenhet, glädje och förundran över ljudens oändliga universum. Allt kan hända när barn och vuxna bjuds in och påminns om livets loopar som bara går och går, dag för dag och år efter år.

Dan Svensson är sångaren och multiinstrumentalisten som figurerat i många olika sammanhang på folk- och världsmusikscenen. Han är utbildad sångare men har också specialiserat sig på slagverk och spelar mycket för barn, och i band som Alla Fagra, Tarabband och ODE.


FRI ENTRÉ
SCEN: Kanalscenen

WORKSHOP: 10 november kl. 13.00 & 14.00

REKOMMENDERAD ÅLDER: upp till och med 7 år