SÖK AKTIVITETER

Avancerad sökning

Våffelbuffé på Hallongården

Vår våffelbuffé är underbar och älskad av många! Varje vinterhalvår är det dags – oktober till och med april serverar vi våffelbuffé på Hallongården.

Hovdala Medeltidsdagar med Rikstornering

Sveriges största Riddarfest! Ta med hela gänget på medeltida femkamp i vallgraven eller häng med barnen in på Barnens Medeltid. När? 11-12/5

YSTAD DJURPARK

Exotiska djur från olika världsdelar och många bondgårdsdjur. Ponnyridning varje dag. Även en poolanläggning (sommar) som ingår i entréavgiften till parken.

Skånes Djurpark

I Skånes Djurpark, som är världens största djurpark med nordiska djur, är ingen dag den andra lik. Möt Mullvaden, tama kaniner och klappvänliga getter, rid på ponnys och besök världens första Fåret Shaun-land!

BOKSKOGEN I TORUP

Många roliga aktiviteter och temastigar att utforska för stora och små; Skogslekplatsen med grillplatser, Sagostigen, Naturstigen och Mattestigen. Café.

Arriesjön

En dryg mil från Malmö ligger Arriesjön – tidigare ett grustag och nu en oas i det storskaliga odlingslandskapet. Här finns utsikts- och fiskeplattformar, hinderbana, stigar och grillplatser.

FULLTOFTA NATURCENTRUM & RESERVAT

Mitt i strövområdet ligger Fulltofta Naturcentrum, med utställning, kafé, besökscenter och olika aktiviteter. Stigarna är många och här kan du vandra både kort och långt.

Glimmingehus, medeltidsborg

Nordens bäst bevarade medeltidsborg. Följ med på guidad visning genom borgen eller prova på medeltida sysslor och hantverk.

Bestig Stenshuvud

Besök Stenshuvuds nationalpark, bestig berget och upplev den storslagna utsikten.